Volg mij op:

Workshops

Workshops voor diverse aangelegenheden


In de afgelopen jaren is Sem zeer actief in het verzorgen van workshops voor diverse aangelegenheden. Denk hierbij aan toneelverenigingen, vrijgezellenfeesten, maar ook bedrijven.

Op basis van improvisatietheater en haar beginselen stelt Sem een workshop op maat samen, passend bij het thema van de dag.


Voorbeelden:

  • Op een personeelsbijeenkomst van een commercieel bedrijf met outbound telefonie, heeft Sem een workshop verzorgd met als thema ‘Lef’, waarbij met gerichte improvisatieoefeningen de assertiviteit bij het verkopen werd aangescherpt.
  • Voor een toneelvereniging heeft Sem een workshop verdeeld over 3 avonden gegeven. Hierbij werd gestart met een avond improvisatie en haar regels, waarna Sem op de twee volgende avonden is ingegaan op principes als stemgebruik, energie, lichaamshouding, karakter bouwen, stil spel, en nog veel meer.
  • Voor een zelfontwikkelingscursus heeft Sem een workshop verzorgd met als thema ‘Loslaten’. Met gerichte oefeningen werd gewerkt aan het loslaten van verwachtingen en de regie en dingen te laten gebeuren en te laten ontstaan.

Er is los van in groepen ook altijd de gelegenheid om in kleine groepen of één-op-één te werken. Voor elke gelegenheid een geimproviseerde oplossing!
© 2014  Semtertainment